Пишете ни

Сондажи и кладенци за вода в Николаево 6190

Цени на Сондажи и кладенци за вода в Николаево 6190

Работа: Сондажи и кладенци за вода в Николаево 6190

 • Стани изпълнител на Сондажи и кладенци за вода в Николаево 6190.

Професионални Сондажи и кладенци за вода в Николаево 6190

 • Сондажи за вода и кладенци в Николаево 6190.

Сондажи за вода и кладенци в Николаево 6190


» Сондажни услуги в Николаево 6190 » Сондажи и кладенци за вода

 • Сондажни Услуги

Сондажи и кладенци за вода в Николаево 6190

Сдружение на Професионалните Сондьори в България

Сондажи и кладенци за вода с гарантирано качество и на най-ниски цени в Николаево 6190, ✅ Сондажи и кладенци за вода в Николаево 6190 ☏ 0885055800. Сондажи и кладенци за вода за клиенти намиращи се на или около адрес улица Бенковски 9, Николаево, община Николаево, област Стара Загора, п.к.6190.

Откриване на вода

Сондажи от 10 до 450 метра

Ø от 130 до 200 мм

Обсадни тръби

Филтриращ филц

Почистване с Еърлифт

0885055800

България Well Drilling подкрепя дарителството

България Well Drilling отделя 5% за дарения от посочената цена в договор.

Сондажи и кладенци за вода с гарантирано качество и на най-ниски цени в Николаево 6190, ✅ Сондажи и кладенци за вода в Николаево 6190 ☏ 0885055800. Сондажи и кладенци за вода за клиенти намиращи се на или около адрес улица Бенковски 9, Николаево, община Николаево, област Стара Загора, п.к.6190.Чрез нас като изпълнител Вие ще Дарите!

Избери Кауза

 • Сондажи и кладенци за вода
 • Сондажи и кладенци за вода - кладенци, са шахтови и представляват цилиндричен изкоп, в който изкоп се поставят бетонови тръби или бетонови пръстени, като между пръстените и изкопа луфтът се запълва с филц, който играе ролята на дренаж и филтър. Целта е изкопът да премине през водоносен пласт или водоносна "жилка" и да стигне до водонепропусклив пласт (обикновена глина), където да се изкопае достатъчно за резервоар. Водният стълб в кладенеца най-често зависи от ширината на споменатите два пласта, докато дебитът (притокът) - не.

Цени за Сондажи и кладенци за вода в Николаево 6190

 • Сондажни Услуги

 • Проектиране на сондажи

Какво трябва да направим преди започването на сондажните дейности!

Определя се водонаситената зона

Предварително трябва да се направи проучване къде точно е водата и ориентировъчно на колко метра ще излезе.

Методи

Най-често се извършва от хора с медни пръчки (багети), с махало или други. Това е един от най-бюджетните варианти, съответно и информацията от такова проучване е съвсем ориентировъчна.

Друг начин да се установи къде е водният пласт е с посещение от хидрогеолог  на мястото и с апаратура да се сканира терена.Те измерват съпротивлението на земните пластове и установяват къде има предпоставки за водонаситени зони. Извършва се хидрогеоложки доклад, като в него се дава информация за отделните земни пластове като: дебелина на пласта и неговата плътност, пористост и проницаемост, вододайни зони. В доклада се дават препоръки за крайната дълбочина  на сондажа. Този метод дава най-висока точност.

Разбира се никой от методите не може да даде 100% гаранция, че ще излезе вода на посоченото място. Колкото проучването е по-добро и колкото повече информация се събере , толкова и  шансовете за успех с водата са по-големи!

След като проучването е направено, се преминава към сондажните дейности. Сондьорите се ръководят по предварителната информация от проучването, като по време на сондирането има характерни показатели за наличието на вода в почвата и се избира крайната дълбочина на сондажа.

Сондажи и кладенци за вода в Николаево 6190 чрез България Well Drilling & probuildersbg.com:

 1. Проектиране на сондажи Николаево 6190
 2. Откриване на подземна вода Николаево 6190
 3. Сондажи за вода Николаево 6190
 4. Сондажни услуги Николаево 6190
 5. Геотермични сондажи Николаево 6190
 6. Почистване на сондажи Николаево 6190
 7. Цени за сондаж за вода Николаево 6190
Сондажи и кладенци за вода в Николаево 6190

Резултат в Google:

 • Услуга: Сондажи и кладенци за вода
 • Район: Николаево 6190

 • Сондажни Услуги

Проучване на възможностите за сондаж

Преди всеки сондаж се извършва ориентировъчно проучване за определяне местоположението и дълбочината на водонаситената зона. Това се извършва от специалист - хидрогеолог ( измерва съпротивлението на земните пластова) или човек, който умее да борави, чрез т.н. багети или пръчки за откриване на вода. Без наличието на това проучване откриването на вода би било все едно да търсиш "игла в купа сено". И все пак какъвто и метод откриването на вода е ориентировъчно.

сондажи и кладенци за вода в Николаево 6190