Пишете ни

Сондажи и кладенци за вода в Горно Озирово 3547

Цени на Сондажи и кладенци за вода в Горно Озирово 3547

Работа: Сондажи и кладенци за вода в Горно Озирово 3547

 • Стани изпълнител на Сондажи и кладенци за вода в Горно Озирово 3547.

Професионални Сондажи и кладенци за вода в Горно Озирово 3547

 • Сондажи за вода и кладенци в Горно Озирово 3547.

Сондажи за вода и кладенци в Горно Озирово 3547


» Сондажни услуги в Горно Озирово 3547 » Сондажи и кладенци за вода

 • Сондажни Услуги

Сондажи и кладенци за вода в Горно Озирово 3547

Сдружение на Професионалните Сондьори в България

Сондажи и кладенци за вода с гарантирано качество и на най-ниски цени в Горно Озирово 3547, ✅ Сондажи и кладенци за вода в Горно Озирово 3547 ☏ 0885055800. Сондажи и кладенци за вода за клиенти намиращи се на или около адрес улица Васил Левски 27, център, Горно Озирово, община Вършец, област Монтана, п.к.3547.

Откриване на вода

Сондажи от 10 до 450 метра

Ø от 130 до 200 мм

Обсадни тръби

Филтриращ филц

Почистване с Еърлифт

0885055800

България Well Drilling подкрепя дарителството

България Well Drilling отделя 5% за дарения от посочената цена в договор.

Сондажи и кладенци за вода с гарантирано качество и на най-ниски цени в Горно Озирово 3547, ✅ Сондажи и кладенци за вода в Горно Озирово 3547 ☏ 0885055800. Сондажи и кладенци за вода за клиенти намиращи се на или около адрес улица Васил Левски 27, център, Горно Озирово, община Вършец, област Монтана, п.к.3547.Чрез нас като изпълнител Вие ще Дарите!

Избери Кауза

 • Сондажи и кладенци за вода
 • Сондажи и кладенци за вода - кладенци, са шахтови и представляват цилиндричен изкоп, в който изкоп се поставят бетонови тръби или бетонови пръстени, като между пръстените и изкопа луфтът се запълва с филц, който играе ролята на дренаж и филтър. Целта е изкопът да премине през водоносен пласт или водоносна "жилка" и да стигне до водонепропусклив пласт (обикновена глина), където да се изкопае достатъчно за резервоар. Водният стълб в кладенеца най-често зависи от ширината на споменатите два пласта, докато дебитът (притокът) - не.

Цени за Сондажи и кладенци за вода в Горно Озирово 3547

 • Сондажни Услуги

Почистване на сондаж

Поради големият вакуум на сондажните помпи при работата си освен вода, засмукват и пясък. Това е възможно поради не добре извършено уплътняване с филц и не добре извършен сондаж, а понякога са налице други външни фактори. Това предизвиква износване и преустановяване на работата на сондажната помпа. При опит стопанинът самостоятелно да реши проблема, чрез изваждане на помпата от сондажа, най-често се стига да скъсване на напорния маркуч на помпата или захранващия кабел. За съжаление единственото възможно решение в тази ситуация е направата на нов сондаж. Поради тази причина при възникнала подобна ситуация е наложителна намесата на специалисти използващи мощни компресори за отстраняване на чуждите примеси. В сондажа се имплементират две линии, нагнетателна и всмукателна. По нагнетателната линия се подава въздух с мощен компресор, а всмукателната линия засмуква пясъка и ненужните примеси, като по този начин се изчиства сондажа и е отново годен за използване.

Сондажи и кладенци за вода в Горно Озирово 3547 чрез България Well Drilling & probuildersbg.com:

 1. Проектиране на сондажи Горно Озирово 3547
 2. Откриване на подземна вода Горно Озирово 3547
 3. Сондажи за вода Горно Озирово 3547
 4. Сондажни услуги Горно Озирово 3547
 5. Геотермични сондажи Горно Озирово 3547
 6. Почистване на сондажи Горно Озирово 3547
 7. Цени за сондаж за вода Горно Озирово 3547
Сондажи и кладенци за вода в Горно Озирово 3547

Резултат в Google:

 • Услуга: Сондажи и кладенци за вода
 • Район: Горно Озирово 3547

 • Информация

Еърлифт - почистване на сондажи за вода

България Well Drilling извършва почистване на сондажи за вода посредством технологията Еърлифт, това е техника, която се основава на принципа на тръбите.

Използва се устройство, което засмуква малки обекти, пясък или кал от сондажа и се извеждат извън него.

Самия еърлифт се конструира от тръби поставени в сондажа, като на вътрешният, долен край има малки проходи за компресиран въздух, който се контролира. Компресираният въздух се вкарва в тръбата на серии от няколко секунди, целта е да се образуват балончета, които да излазът на горния край на тръбата. Бълбукащата маса завлича различни късчета, пясък и кал и я изкарва на повърхността.

Ако сондажът, който имате е намалил дебита си или дори е пресъхнал изцяло, еърлифт почистването ще помогне за възвръщане на количеството изпомпвана вода.

сондажи и кладенци за вода в Горно Озирово 3547