Пишете ни

Сондажи и кладенци за вода в Добрич селска

Цени на Сондажи и кладенци за вода в Добрич селска

Работа: Сондажи и кладенци за вода в Добрич селска

 • Стани изпълнител на Сондажи и кладенци за вода в Добрич селска.

Професионални Сондажи и кладенци за вода в Добрич селска

 • Сондажи за вода и кладенци в Добрич селска.

Сондажи за вода и кладенци в Добрич селска


» Сондажни услуги в Добрич селска » Сондажи и кладенци за вода

 • Сондажни Услуги

Сондажи и кладенци за вода в Добрич селска

Сдружение на Професионалните Сондьори в България

Сондажи и кладенци за вода с гарантирано качество и на най-ниски цени в Добрич селска, ✅ Сондажи и кладенци за вода в Добрич селска ☏ 0885055800. Сондажи и кладенци за вода за клиенти намиращи се на или около адрес булевард Витоша №1, Столична община, София град, п.к.1000.

Откриване на вода

Сондажи от 10 до 450 метра

Ø от 130 до 200 мм

Обсадни тръби

Филтриращ филц

Почистване с Еърлифт

0885055800

България Well Drilling подкрепя дарителството

България Well Drilling отделя 5% за дарения от посочената цена в договор.

Сондажи и кладенци за вода с гарантирано качество и на най-ниски цени в Добрич селска, ✅ Сондажи и кладенци за вода в Добрич селска ☏ 0885055800. Сондажи и кладенци за вода за клиенти намиращи се на или около адрес булевард Витоша №1, Столична община, София град, п.к.1000.Чрез нас като изпълнител Вие ще Дарите!

Избери Кауза

 • Сондажи и кладенци за вода
 • Сондажи и кладенци за вода - кладенци, са шахтови и представляват цилиндричен изкоп, в който изкоп се поставят бетонови тръби или бетонови пръстени, като между пръстените и изкопа луфтът се запълва с филц, който играе ролята на дренаж и филтър. Целта е изкопът да премине през водоносен пласт или водоносна "жилка" и да стигне до водонепропусклив пласт (обикновена глина), където да се изкопае достатъчно за резервоар. Водният стълб в кладенеца най-често зависи от ширината на споменатите два пласта, докато дебитът (притокът) - не.

Цени за Сондажи и кладенци за вода в Добрич селска

 • Сондажни Услуги

Почистване на сондаж

Поради големият вакуум на сондажните помпи при работата си освен вода, засмукват и пясък. Това е възможно поради не добре извършено уплътняване с филц и не добре извършен сондаж, а понякога са налице други външни фактори. Това предизвиква износване и преустановяване на работата на сондажната помпа. При опит стопанинът самостоятелно да реши проблема, чрез изваждане на помпата от сондажа, най-често се стига да скъсване на напорния маркуч на помпата или захранващия кабел. За съжаление единственото възможно решение в тази ситуация е направата на нов сондаж. Поради тази причина при възникнала подобна ситуация е наложителна намесата на специалисти използващи мощни компресори за отстраняване на чуждите примеси. В сондажа се имплементират две линии, нагнетателна и всмукателна. По нагнетателната линия се подава въздух с мощен компресор, а всмукателната линия засмуква пясъка и ненужните примеси, като по този начин се изчиства сондажа и е отново годен за използване.

Сондажи и кладенци за вода в Добрич селска чрез България Well Drilling & probuildersbg.com:

 1. Проектиране на сондажи Добрич селска
 2. Откриване на подземна вода Добрич селска
 3. Сондажи за вода Добрич селска
 4. Сондажни услуги Добрич селска
 5. Геотермични сондажи Добрич селска
 6. Почистване на сондажи Добрич селска
 7. Цени за сондаж за вода Добрич селска
Сондажи и кладенци за вода в Добрич селска

Резултат в Google:

 • Услуга: Сондажи и кладенци за вода
 • Район: Добрич селска

 • Сондажни Услуги

Сондажи и кладенци за вода в Добрич селска

Монтаж на потопяема помпа

След завършване на сондажните работи идва момента за монтиране на потопяема помпа. Избора на помпа трябва да е съобразен с параметрите на сондажа. Диаметъра на сондажната тръба, дебита на сондажа и дълбочината от която ще се изпомпва водата. Препоръчително е за нов сондаж да се закупи помпа с по ниска цена и качество, тъй като при неразработен сондаж има по голямо количество песъчинки които постъпват с водата от водоносния хоризонт или така наречен дамар. Монтирането е добре да се извърши от специалист.

Потопяемите помпи се продават с не повече от 10 метра кабел, които е трябва да се съедини с друг кабел. Връзката между двата трябва да е абсолютно изолирана от външната среда. Кабела трябва да се прихване най добре с тиксо или друг вид залепваща лента за тръбата или маркуча, който отвежда водата от помпата до повърхността за да може при възникнала авария с кабела да не падне в сондажа и да направи по голям проблем, и да затрудни демонтажа на сондажната помпа. За спускането се използва и въже най-добре да е 8 мм от неръждаема стомана честа грешка е използването на алпинистко въже.

сондажи и кладенци за вода в Добрич селска